Då var de slut igen då...

..ännu en helg har passerat och kommit till sitt slut. Har som sagt jobbat dag lördag och söndag och sedan har jag sovit hon älsklingen hela helgen igen. (a) Åh, kan inte hjälpa det, de är så otroligt mysigt! Och trots att jag var så trött igår, så tog jag bilen till honom tillslut ändå. Kvällen blev väl inte riktigt som jag trodde, förstå åkte jag helt jävla fel och kom hel knas flera gånger, innan jag kom fram bara för jag skulle vara smart och testa en "ny" väg. -.- Men nu vet jag iallafall var de blev fel och kommer inte göra samma fel igen.
Så skjutsade jag in honom till fridhemsplan där vi skulle hämta en polare till honom och så skulle jag skjutsa dem till sumpan där de skulle möta lite folk och sedan var väl tanken att jag skulle åka hem till honom och hämta honom lite senare när de var klara. Men så blev de iallafall inte utan blev massa åkande fram och tillbaka och av släppande av folk. Och efter ett tag blev de att vi skulle skjutsa hem en polare till Salem och då passa jag på att ringa Jossan och träffa henne lite. :)
Efter ett tag i Salem blev de äntligen tid för att åka hem igen, på andra sidan. :P Och vid typ  01.15 så var vi tillbaka där allt började 21.45 och jag kunde äntligen så krypa ner i sängen och värma upp mig. Vi somnade inte dirr utan låg och pratade ett ganska långt tag om allt möjligt, mysigt vare. Innan jag somnade tänn in till min skatt! Så kortfattat kan man väl bara säga att kvällen/natten inte riktigt blev som jag tänkt mig, men absolut inte dålig för de. :)
Idag när jag tog hem tog jag ett varmt bra, urskönt. Men nu tror jag att jag ska sova, så kroppen får vila sig lite, har skit ont i mina fötter efter jobbet. Måste nog ta med mina inlägg till jobbet annars kommer mina fötter dö, kan fan inte gå ordentligt liksom. :( Aja, pusspuss sov gott! Ouuuuf! Längsta inlägget of doom!!! :DD

Jobb jobb..

Idag skulle jag jobba 11.45 till 16.15 men det blev till 17.30 istället.. Har skit ont i mina ben, åh ett fotbad eller fot massage skulle inte alls vara fel. De skulle vara underbart just nu! Sov hon älsklingen igår, ikväll tror jag att jag släggar hemma. Ska jobba imorgon med, vet inte om jag orkar åka t-bana. Plus att han är sjuk, så kan ska få vila upp sig lite ikväll tänkte jag. Men just för han är sjuk kanske han behöver mig som kan vara snäll och ta hand om honom..?  Hmm.. Jag vet inte vi får se hur jag gör, hoppas maten börjas med snart iallafall för jag är jätte hungrig! Hm.. Kanske ett varmt bad efter maten, de skulle ju vara lovely! :)
Puss

:)

Av mig får du 5 av 5 toasters! <3
puss<3

Galet bra känsla!

Åh, känner bara hur otroligt bra och rätt detta känns.
Jag vill inte ha någon annan, du är verkligen de enda för mig.
Vet inte riktigt vad som hänt, men känner bara att mina känslor växt tusen gånger under helgen. Lyckokänslan är enorm och går ut hela vägen till fingertoparna. Åh, att höra din röst jag blir fan så lycklig att jag bara vill börja gråta. Fan jag känner mig otroligt sårbar just nu, men jag skiter i de. Man måste våga släppa helt för att komma någon nära och komma dig nära är allt jag vill. jag älskar dig helt galet mycket!
puss

Underbart!

Åh, haft en super bra helg! De har verkligen varit toppen på alla sätt och vis! Mycket trevliga människor, bowlat, chillat/myst, älsklingen(!) jaa.. allting hjälpte till och bidrog till en super helg. Så känner mig väldigt glad nu som sitter här, lite synd att den är över bara. Önskar man kunde stoppa tiden ibland och riktigt dra ut på vissa underbara ögonblick, denna helg innehöll mycket såna ögonblick. Fan va jag längtar till jag får vara varje dag med dig! Jag längtar efter småvardagssysslor med dig, att få somna i din famn varje kväll! <3
I never loved one like you!
puss

F TO THE REDAG!

Som sagt fredag idag och jag har varit ledig med inte latat mig för de inte. Nej, har tvättat tre maskiner, bäddat rent, städat mitt rum, damsugit, varit ute på promis med grizen och marie.. Ja, massa grejer! Nu sitter jag och lyssnar på lite musik och ska köra lite target träning med min griz strax innan jag tänkte ta en dusch. Sen mat och hem till älsklingen! Tror detta kommer bli en super helg så de hetteduga!
Allt är inte perfekt men jag är glad, de är bara onödigt att haka upp sig på små saker eller skit saker. Fast fan stora saker också.. Skit samma, jag kör på och har ett leende på läpparna i alla väder! För jag tror inte att vindarna kommer vända förens man själv gjort de.
puss

BAAAAAAAAATMAAN!!



Den här gör bara att jag vill ha en mops ÄNNU mer!! Kärlek! <3

Min älskling har ett hjärta av snö

Jag vill alltid vara vid din sida, vid din sida är jag trygg.
Vid din sida är jag lycklig, jag känner mig hel på något sätt.
Vid din sida finns inga problem, inga måsten.
Vid din sida finns bara jag, och jag kommer aldrig att lämna dig.
Älskar dig, tusen gånger om<3

you<3

Another day without your smile
Another day just passes by
But now i know how much it means
For you to stay right here with me
The time we spent apart will make our love grow stronger
But it hurts so bad i can't take it any longer.

I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you, sharing everything you do
I wanna grow old with you.

A thousand miles between us now
It causes me to wonder how
Our love tonight remains so strong
It makes our risk right all along
The time we spent apart will make our love grow stronger
But it hurt so bad i can't take it any longer.

I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you, sharing everything you do
I wanna grow old with you.

Things can come and go
I know but
Baby I believe
Something's burning strong between us
Makes it clear to me.

I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you, sharing everything you do
I wanna grow old with you.

Bästa! <3

Åhåhåh, du är verkligen bäst! Ingen har gjort något sånt för mig förr, jag är jätte tacksam att du väntade på mig, de betyder verkligen enormt. DU BETYDER ENORMT, du betyder fan ALLT för mig. <3 Jag vill aldrig förlora dig, jag vill bara vara nära dig hela tiden, du är den finaste skatt på denna jord och de bästa med dig är att du är min, MIN!!!! AH, fan har jag gjort för att få nå så fint som du. Jag älskar dig 21082010 gånger runt jorden och tillbaka! <3
pusspuss

4 månader...

De känns som om de är mycket som händer just nu och vet inte om jag hänger med riktigt i de skarpa svängarna. Läst igenom alla mina gamla blogginlägg, vilket bara fick igång massa gamla känslor och tankar. Hur jag sagt att jag ska bättra mig, i fler än ett inlägg. Och tänker efter nu så vet jag inte om jag har det, känns som om jag fortfarande är samma fega person som jag alltid varit. Samma svaga skit som gräver ner sig och stänger in saker. Men fyra månader det är allt som är kvar, de är bara att hålla ut. För om fyra månader tänker jag inte vara tyst längre, då drar jag, har du något att säga så skriker jag sänder lungorna.
puss

Du<3

Du är det finaste jag vet, du är det vackraste i världen.
Du är som stjärnorna, som vindarna, som vågorna,
som fåglarna, som blommorna på marken. <3

Osäker

Jag vet inte hur vår framtid kommer se ut, hur länge de kommer vara vi.
Allt känns så osäkert just nu, vet inte riktigt vad jag ska göra.
Hoppas de löser sig, för jag älskar verkligen dig och vill inte förlora dig min skatt. <3
puss

Dina ord betyder noll för mig

Jag kunde verkligen inte bry mig mindre om vad du säger. Dina ord är lika med noll för mig, jag har stängt av nu. Jag orkar inte lyssna längre, vad jag vill är viktigare. Hur jag än gör kan jag inte behaga dig, så jag slutar försöka nu och tänker på mig själv. Nytt år, nya tag och nya tankar som gäller!
puss

Gott nytt år!

Hoppas på ett bra 2011! :)
puss

RSS 2.0