I'm sorry I am

I love you
I hate you
Why wont you let me go?


Snälla förstå

De är inte lätt för mig, ja jag vet de är inte perfekt. Och jag vet att de är jobbigt, inte bara för dig de är skit jobbigt för mig med. Önskar du kunde försöka se de lite från mitt håll och försöka förstå, percis som jag gör med dina grejer. Jag skäms som fan, de ahr jag alltid gjort och kommer väl alltid att göra också iallafall så länge det är som de är just nu. Och jag vet att jag är feg som inte vågar stå upp, men jag har inte jobbat till mig de modet än och sedan vet jag inte om de skulle hjälpa. Aja, snart kanske du kan förstå.
puss

25 oktober

Precis som jag hoppast och trodde blev de en super helg. Verkligen en sån helg  som gör att man blir glad i hela kroppen. :) Tack för de, allt är tack vare dig! <3 Och nu o helgen kan nog bli ännu bättre, jag ska fixa de. På ett eller annat sätt ska jag lösa de. Jag lovar.
pussis

:))

Åh, imrgon är de fredag och helg! Fan va jag längtar, längtar efter dig! Saknar dig gaalet! Kommer bli en hel mysig helg! :) Pusspuss

Schuula

Happ, käääämpar bokstavligen för att komma upp imorse kommer till skolan och självklart är musik läraren sjuk. Kuuuuuul. eh, nä? men men, sitter vid datan och chillerillar med min älskade jossitossi! :) It's awesome! Aja, meningsfullt inlägg - javisst!
pusspuss

En önskan

Om jag fick en önska
och önska vad jag ville.
Då skulle jag önska att jag blivit kille.
Då skulle jag slippa ljuga,
för jag skulle duga.
Då skulle jag vara fri,
och ej behöva fly.
Men de är bara att hålla andan
och hålla ut.
Och vänta tills den dag då allt tar slut.

helg<3

Åh, vilken underbar helg jag haft! Allt för en bra helg har funnit med och gjort mig mycket glad! Fler såna helger, tack. Är helt slut och blir till att lägga sig tidigt ikväll skulle jag tro. Imorgon har jag bara två lektioner innan jag slutar klockan 12. De gillas, fast då blire hem och plugga!
Nä, nu blire sängen och ett telefonsamtal tror jag. :)
puss

:/

Egentligen inga speciella ord, men just i detta sammanhanget så sårade dem enormt.

*boom*

Fan, känns som om allt bara faller samman just nu. Igår hade jag typ en panikattack eller nått, låg typ och grät och kunde inte andas och vet inte vad från lite olika anledningar. Känner mig skit misslyckad och allmänt opepp på typ allt. Önskar att de bara kunde rulla på någo gång, iallafall lite. Inte bara massa jävla uppförsbackar hela tiden.

pusspuss


du är bäst! <3

Åh, va du gör mig glad, lycklig och du lyckats på något sett få mig att känna att jag är bra! Och de tackar jag dig en miljon gånger om för! Du kom som en flygande strumpa (<3) och räddade mig får att helt gå vilse i en snurrande tvättmaskin som jag bara var längre och längre påväg in i. Haha, konstiga likelser jag vet, men jag tror du skulle förstå. De är mellan oss och de är de viktigaste!
tack för du finns! <3
pussss

Fredagsmys!

Åh, fredag fredag! Har haft en bra fredag faktiskt. Och snart ska den bli ännu bättre! :) Men tills denna person som ska göra den bättre kommer så får jag väl ta och köra på lite ensamuppvärmningsfredagsmys med min lilla griz. Åh, va jag längtar till du är här saknar dig så, kan du inte bara ta och komma hit någon gång. Orkar inte vänta längre!
puss


Sån där rubrik

Fan, min bilskolelärare säger att jag kan köra och att de oftast är jag själv som förstör för mig själv. Att jag oftast väljer och gör det svårare än va de behöver vara. Skit irriterande, men de som nästan är ännu värre, är att de känns fan som om jag gör exakt samma sak med mitt liv just nu. Varför kan jag aldrig ta den lätta vägen för?
puss

Blir riktigt trött!

Åh, jag blir så trött på människor som inte verkar ha något alls i skallen. Ni gör mig skit förbannan, okei?! Dö!!(?) Bra, tack på förhand!!
/Anna

Mig först

Fan jag orkar inte. Man kan inte göra alla nöjda så nu ska jag bara sluta försöka. Nu ska jag göra mig nöjd först sedan andra. Jag förtjänar de, efter ha levt i stort sätt hela livet med att göra andra nöjd så känne jag att min tid är här. Haha, lät ju väldigt fancy eller nått. Men fan skit samma så äre iallafall! Jag kommer ändå inte kunna göra andra nöjda om jag inte är nöjd själv. Nu ska jag ringa någon speciell och berätta hur mycket jag gillar denna. :) <3

pussis

jag skrattar idag

Vill leva fullt ut, jag är värd det
Jag tuggar och ler.
Och jag duckar problem för det är vad det är..

kvällsgrubbel

Så mycket i skallen, kan inte samla tankarna och fokusera.
Hatar att jag alltid ska gå och oroa mig över saker som inte hänt än.
Jag orkar inte att de alltid ska behöva vara såhära.
Jag vill bara komma ur detta fängelse och vara fri.
Jag vill bara vara accepterad och ha de förtoende som jag faktiskt förtjänar.
Men jag tänker inte längre bara vara tyst, säger ni nått tänker jag skrika tillbaka.
Jag tänker inte längre acceptera att leva såhär.


I'm a believer

I thought love was only true in fairytales
Meant for someone else but not for me
Love was out to get me, that's the way it seemed
Dissappointment haunted all my dreams

Then I saw her face
Now I'm a believer.
Not a trace
Of doubt in my mind.
I'm in love
(ooooooaaaahhh)
I'm a believer, I couldn't leave her
if I tried

I thought love was more or less a given thing
The more I gave the less I got, Oh Yeah
What's the use of trying
All you get is pain
When I wanted sunshine I got rain

Then I saw her face,
Now i'm a believer.
Not a trace
Of doubt in my mind.
I'm in love
(ooooooaaaaahhhh)
I'm a believer, I couldn't leave her
if I tried

What's the use in tyring
All you get is pain
When I wanted Sunshine I got rain!

Then I saw her face
Now I'm a believer!
Not a trace
Of doubt in my mind
I'm in love
(ooooooaaaahhh)
I'm a believer, I couldn't leave her
if I tried

Then I saw her face,
Now I'm a believer.
Not a trace
Of doubt in my mind.
I'm a believer, yeah yeah yeah yeah yeahhaah....

bloggelibloggblogg

Hm.. undra vilken detta är i ordningen? Har haft ett par bloggar innan som sedan tagits bort för jag är så dålig och uppdatera eller för jag kände att jag inte behöver dem längre. Men nu känner jag att jag behöver en blogg igen. Så jag kan få ur mig lite grejer som snurrar runt i huvudet juste nu. Så vi får se hur länge denna blogg överlever. :P
pusspuss


RSS 2.0