Bra slut?

Nej! Så fan heller, fy fan! Suck är sjukt irriterad och besviken på mig själv, att jag klantade till mig så. Men Jag lovar och svär, Daniel du ska få varenda krona som behövs om jag så ska sjuta någon. Och i ryggen har jag ont också, fan men de är helt rätt åt mig, fan att jag inte blev värre skadad. De hade fan varit lite skönt, kanske kommit ifrån allt skit som är just nu. Fan Nästa år, de ska bli grymt, student, 19, körkort och jag ska inte låta folk få kliva på mig så lätt. Jag ska bli starkare, inte bara fysiskt utan även psykiskt tror de behövs.
puss på er och gott nytt år! <3

rubrik.se

Försöker att ligga lågt, vette fan hur bra de går. Men jag kämpar vidare..

Upp å ner, ner å upp, tuppen gal i granens top.

Känns som om mitt liv än precis så just nu. De kan inte vara mittimellan känns de som antingen är de på top eller i botten som gäller. Suck, men hoppas det blir ändring efter nyår.
pusspuss

Brum brum

Åh, äntligen har jag mitt körkort!! Galet glad tjej just nu alltså. Bara en sak som skulle kunna göra denna dag bättre, att få träffa min älskling. Åh, så jag saknar honom! Han kan verkligen få mig att känna som om jag flyger fram på små moln, men han kan även få mig att må skit. Men de är väl så de är med folk man älskar.
pusspuss

<3

Jag älskar dig! <3

julstress

Åh, har aldrig varit så dålig på att hitta julklappar som jag är i år. Jag vet verkligen inte alls vad jag ska ge till människor. Suck, jag vet inte alls vad jag ska göra. Aja, de är två veckor kvar så jag hinner kanske lösa problemet och så ska jag ge mig själv ett löfte! Nästa år ska jag vara ute i super god tid och jag ska ha klart alla mina julklappar rekord tidigt! Fan, innan lucia ska alla vara klara! Bra, nu finns det de svart på vit så jag har inget att skylla på. De är bara att köra på, så svårt kan de väl fan inte vara? :)
PUSS

I love you still

Why do you build me up, Buttercup, baby
Just to let me down and mess me around
And then worst of all you never call, baby
When you say you will but I love you still
I need you more than anyone, darlin'
You know that I have from the start
So build me up, Buttercup, don't break my heart

mr hellström

Och om du lämnar mig
Kommer jag att älska dig

åt helvete med allt

Jag är så jävla besviken på mig själv, tårarana bara rinner mer för mina kinder. Ska de behöva vara så svårt? Jag kan ju, vaför ska jag förstöra allt! Jag orkar inte, jag vill inte längre livet känns så jävla skit just nu. Inget går rätt, och istortsätt noll procent stöd gör att de inte är lätt att le om dagarna. De bästa i mitt liv, mitt allt just nu, som kan få mig att må bra i alla lägen finns inte här just nu. Jag vet inte riktigt var han håller hus. Hoppas bara han kan komma hem till mig snart, förstå att jag faktiskt behöver honom.
puss

Sakta sakta längre bort

Ursh, gillar inte att du mår så här. Känns som om vi kommer från varandra då, du är inte dig själv och se gör lite ont. Jag önskar bara du kunde sluta stänga in dig, att du kunde släppa in mig, lita på mig. Jag kanske faktiskt kan vara till hjälp. För de är bara de jag verkligen vill, vara där för dig, stötta dig, hjälpa dig ur svåra situationer. Som du gör för mig, men lå låter inte mig komma nära så jag kan hjälpa dig. Men jag tänker inte ge upp och du tror de, du betyder alldeles för mycket för att jag tänker släppa taget och ge upp så lätt.
puss

Speciellt samtal

Hade nog ett att de skumaste samtal igår kväll, med ingen mindre än min far.
Fick reda på massa saker, vissa man kanske inte vill veta. Jag tror inte att jag riktigt bestämt mig på den delen än. Får se längre fram.
puss

RSS 2.0