om ändå..

..du kunde känna för mig som jag känner för dig. <3

Bzzzz

Mycker som snurrar i skallen, och de är jag inte ensam om. Men de är sättet man hanterar de på som skilljer sig. Jag är inte rätt person att döma, eller säga vad som är rätt eller fel. För vad vet jag om de egentligen. Men, ja så kom de där men'et, jag är väldigt osäker om att stänga ute någon är rätt. Visst man behöver tid för sig själv och försöka lösa upp knytorna i skallen, men man får också försöka tänka att denna person kanske kan hjälpa. Om de efter en lång period inte hjälper att stänga ut, kanske man ska pröva något annat.

Jag vet själv att jag stängt personer ute, och mycket har varit för att någon man litet på har svikit och då är de svårt att släppa igen och vara sårbar. Men Jag har kommit fram till att om man inte själv lägger ut 1000 % kan man inte förvänta sig att någon annan ska göra det. Och måste våga chansa för att vinna.

Jag hoppas du inser detta inom en snar framtid, även om jag de senste dagarna fått mer förstående och kanske mer hopp och lättnad. Så måste detta sluta snart, på något sätt kommer de ta slut. För de här funkar inte för mig, jag vill bara finnas där för dig. Hoppas du kunde se de. Visst, jag kommer vänta tålmodigt och finnas här när du är redo. Men jag kommer inte finnas för alltid.

Vet inte riktigt vad jag ville få ut av mitt inlägg, eller de är väl ungefär som med alla mina andra inlägg hära, jag skirver dem för mig. för att få rensa tankar, få fundera ett tag och bara låtar fingarana göra ett försök att forma det som försegår inne i skallen på mig. Och de är inte de lättaste måste jag medge. Men de känns iallafall på något sätt skönt när jag fått göra detta.

Tror de här är mitt längsta inlägg någonsin, har tilloch med försökt med styckindelningar och shit.. Ambisöst skulle jag vilja påstå! Nu kommer pappa med min pizza! Yumyum! Har bara ätit kräm idag!
puss

jag håller ut, för dig, för att du är du.

Skönt, tack! De känns mycket bättre nu. Jag älskar dig, och för dig och ingen annan skulle jag stå ut med detta. Du är unik och du är värd att kämpa för. Jag väntar tills de blir bättre, och när du är redo.. Då finns jag här.
puss

?

Tänker du på mig som jag tänker på dig? Känns inte så..

iphone

Åh, brukar aldrig vara med i tävlingar eller sånt. Jag vinner typ inte ändå, men jag vet inte av någon anledning är jag med i en nu. Kanske för de handlar om en iphone va vet jag, vet bara att jaaaaag väldigt väldigt gätna vill ha en! Åh, då skulle jag kuna spela mitt älskade bakery story, aaaah lycka!! :)
tävlingen finns på http://www.yousefs.se/ blogg. :)
puss

obefintlig

så känner jag mig just nu..

Söndagsgrubbel?

Jag börjar verkligen tvivla på att du vill ha mig, jag vet att jag är grymt jävla seg. Men de bara sån jag är, vill jag verkligen inte något kan de ta istortsätt hur lång tid som helst innan jag ser de. Bara för att jag så gärna inte vill, bara för jag hoppas att blundar jag så försvinner de. Men jag har blundat nu, och blundat.. De försvinner inte, de finns kvar där och de är en skit äcklig känsla. Och jag känner hur känslan börjar äta upp mig ganska bra just nu, jag känner hur jag försvinner. Kanske överdriver, men de är så jag känner. Jag är inte stark nog att klara av detta länge till, de går bara inte. Du får ta och bestämma dig, om inte för din skull, så snälla för min.
puss

de gör ont att inse sanningen

Känns som om jag dör sakta inombords av att ha de så här, jag blir olycklig utan dig.
Ja, för de är precis så som de kunde varit just nu, utan dig.

sjuk!

Ursh å fy för att vara sjuk. Jag avskyr de verkligen! Jag blir helt jävla handikappad när jag är de, ligger typ bara och sover hela dagarna, äter inget vilket resulterar till att jag går ner massa i vikt, precis vad jag behöver.. -.- Ser ut som skit också, fy fan! Vill blir frisk, vill inte ha ont, vill träffa min älskling. Suck har en grej jag måste fixa imorgon också, ser INTE fram emot de. -.- Men de måste göras, kan inte gå runt såhär, det är något som inte står rätt alls till. :/
puss

sjuk.

Haft feber hela helgen ändå har jag jobbat. Käkat pillar som en galning för att överleva. Nu känner jag hur senaste pillret börjat släppa så är väl dags att ta en ny innan jag kryper ner så jag överlever natten. :/ Fan har inte tid att vara sjuk just nu, så de är bara att köra på med pillrena och köra på med livet. Tuut tuuut, full fart framåt!
Puss

orkar inte.

du förstår nog inte hur mycket du sårar mig.

you&me

you and me belong together! <3

<3

I give you my heart
Don't go breaking my heart

Okej?

Du kan väl ändå inte tycka att allt är okej? Detta är inte okej för mig.

:/

Får fan ont i magen av att läsa det du skriver, hoppas de är jag som tror fel.

slut på denna helgen

Underbaraste helgen på länge och den var utan mig, lite ledsen i ögat blir man fan av att höra de. Blir lite trött på att de alltid ska vara som en berg'o'dalbana, i helgen har jag verkligen känt mig bort glömt faktiskt. Ingen roligkänsla precis, men men vad ska man göra. Älskar man någon så älskar man någon.
pusspuss

<3

Jag älskar dig 20100821 gånger runt jorden och tillbaka! <3

Dikter...

...kan vara den brutna människans ensamma rop på hjälp i natten, ett skrik från ett brustet hjärta, ett budskap från en själ som inte orkar längre. Dikter kan också vara en uttrycksform för mörka sinnen i ensamma stunder, ett sätt att lätta lite på sorgens raseri i ens sårade inre. De här sorgliga dikterna tillägnas alla dystra och ensamma.

Home is whenever I'm with you

Åh, sitter ensam, lyssnar på musik och typ gråter. x/
Vill verkligen inte vara hemma, vill vara långt borta.
Fan kan inte ens samla takarna, tänker och tänker men inget blir rätt, jag kan inte hitta något bra sätt att formulera mig på. I huvudet känns allt så glasklart men när jag ska försöka formulera och få ut de ur huvudet är de som de grumligaste vatten. Jag behöver dig nära, du kan få allt att bli klart.
puss

ÅH!

Blir så otroligt arg när du gör så! Hur svårt kan det vara att svara?!

<3

Tempora mutantur nos et mutamur in illis

På godväg...

Thäääääääänxxxs johaaaaanni!! :)

RSS 2.0